Serverhosting og outsourcing, OpenSource CMS og JBOSS/REDHAT

KØBENHAVN: 32177777
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777
FAX: 70222216

OPEN SOURCE CMS HOSTING PARTNER - DATO: KL.

Open Source CMS


OPEN SOURCE CMS HOSTING OG VIRTUEL SERVER MED DE MEST ANERKENDTE OG PRISVINDENDE CMS Systemer (CONTENT MANAGEMENT SYSTEMER)
& EMS (ENTERPRISE MANAGEMENT SYSTEMER)


Verinet har Danmarks største udvalg af CMS server hosting og outsourcing systemer fordelt 10 server hosting centre og mere end 26 af verdens mest solgte og anerkendte Open Source projekter. Flere af Verinet's prisvindende ECM & CMS systemer er helt gratis - du betaler kun for webhotel/hosting.

Eftersom Verinet hoster de fleste ECM & CMS systemer er vor rådgivning også mere troværdig, end hvis du rådgives af et firma som kun markedsføre 1 løsning. På grund af vor struktur med mere end 1.200 forhandlere har vi erfaring med udvikling, drift, installation, tilpasninger og undervisning overfor vore forhandleres kunder.

Verinet hjælper registrerede forhandler ved at tilbyde: (Bliv oprettet som forhandler)
 • Danmarks eneste 19" CMS Appliances med CMS-IN-A-BOX
 • Colocation, Server Hosting og outsourcing i 10 landsdækkende server hosting centre
 • Virtuel Server Hosting med Virtualisering
 • Strategisk rådgivning og Opbygning af Informations Arkitektur
 • Forretning Analyse og Business Intelligence Analyse
 • Business Building med bl.a. SEO, SEM, Traffic Building, Community Building og Brand Building.
 • WebDesign (via Business Building partnerne)
 • Software udvikling og Udvikling af websteder via Verinet's forhandlere

VERINET OPEN SOURCE CMS HOSTING - en innovativ cms partner med mere frihed og flere muligheder

Det ER i dag et konkurrenceparameter at kunne holde styr på både interne og eksterne informationer i virksomheden. Det kan være på Internet, portaler, blogs, webhoteller, forhandlersites, intranet og extranet i form af artikler, produktblade, databaser, fotosamlinger, videoer, lyd, nyheder eller brugerstyrede sites. Sagt med andre ord: det koster tid og penge at vedligeholde information. Med et CMS System vinder du både tid og penge.

At kunne håndtere et web sted med SEO for en virksomhed kræver et Content Management System. Verinet kan levere de førende SEO CMS systemer med størst sikkerhed og flest faciliteter, fordi Verinet kun har valgt de største og førende CMS udbydere.  Og servicen leveres direkte fra DIX - det danske internetknudepunkt, hvor al trafik passerer igennem.

Med et SEO Content Management System (SEO-CMS) har du de fleste faciliteter på markedet. Du kan producerer og publicere direkte til SQL databaser og inddrage dit økonomisystem og der er fuld understøttelse for alle programmer på markedet fra f.eks. Adobe, OpenOffice og Microsoft og det officielle godkendte format OPEN DOCUMENT.

MySQL Enterprise Connection Alliance Ready PartnerVERINET ER MYSQL ENTERPRISE PARTNER

MySQL er verdens mest udbredte SQL database system. Verinet er udnævnt af MYSQL som MySQL Enterprise Ready Partner og forhandler af MySQL produkter således at enhver kunde kan købe support, installation, udvikling og service.

MySQL og Open Source gives tillid og benyttes som centrale elementer af bl.a. Regeringer, ministerier, kommuner, politi og militær i mange lande og nogle af de mest kendte firmaer er: Google, Yahoo, Lloyds, Adobe, Apple, Cisco, Dell, HP, Intel, Siemens, Sony, TDC, AT&T, Nokia, UPS, Nasa, DaimlerChrysler, Toyota, BBC, CNN, New York Times, Reuters, Disney m.fl. Derfor er du i godt selskab, når du vælger en løsning fra Verinet.

Verinet GIVER DIG OVERBLIKKET OG TILBYDER følgende PRISVINDENDE ECM / OPEN SOURCE CMS systemer med SEO, SEM og Business Building udvidelser:


Java CMS


PHP CMS


.ASP .NET CMS


UDVIKLING/ANDET

ALFRESCO
OpenCMS

DOTCMS
AJAX CMS
Magnolia
PLONE
ZOPE
JAHIA
JBOSS  (REDHAT)

DRUPAL
JOOMLA / MAMBO
CMS Made Simple
SEO CMS

E107
TYPOLIGHT
PHP-FUSION
osCommerce
TYPO3

MODX
TIKIWIKI
POSTNUKE
XOOPS
PHP-NUKE
SILVERSTRIPE
EZPublish
DOKU-WIKI
MOJOPORTAL
GLOBAL CMS

DOTNETNUKE
Umbraco
COMPOSITE
MOJOPORTAL
Microsoft CMS (UDGÅET)
Microsoft SharePoint

 

JBOSS
PYTHON
IRONPHYTON (.NET)
RUBY ON RAILS
ACTIVESTATE

HIBERNATE
PHPBB
WIKI MEDIA
DOKU WIKI
BUSINESS BUILDING
SEO-FOR-ADWORDS

VIDEOCAM
SYMFONY
TRAC / GENSHI
XAMPP
WAMPP
NOSQL

OPEN SOURCE CMS FRA OPENSOURCE PARTNEROPen Source CMS eller LUKKEDE CMS systemer?

De fleste CMS systemer der benyttes hos Verinet er baseret på Open Source. De fleste danske CMS systemer er en videreudvikling af CMS systemer som er publiceret under en Open Source licens, men som sælges kommercielt. Dette er lovligt men giver ikke de seneste sikkerhedsopdateringer og hele den udvikling fra flere tusinde udviklere og måske millioner af brugere.

Derfor kan det betale sig i stedet at benytte de originale versioner fra producenten som altid vil være længst fremme med nyeste faciliteter, sikkerhedsrettelser og information. Det kan således være skadeligt at købe et lukket CMS system.

Open Source CMS Systemer er således verdens mest sikre, verdens mest solgte og med flest faciliteter.
Vi anbefaler derfor du benytter OPEN SOURCE. Dermed vælger de frie og åbne systemers vej.

En anden måde man kan låse kunden på, er ved at ens system ikke kan flyttes, det sker kontraktligt eller via at kildekoden indeholder f.eks. PHP, ASP, .NET eller JAVA som gør at systemet kun kan køre med en bestemt udbyder. Dette strider imod OPEN SOURCE filosofien der selvsagt kan kører på næsten alle typer af platforme og det strider imod certificeringer/normer og sådanne systemer optages ikke i OS certificeringer.

OPEN SOURCE CMS HAR FLEST FACILITETER OG ER testVINDER GANG PÅ GANG

Closed Source kan være udmærket, men hvis du sammenligner har OPEN SOURCE CMS langt flere faciliteter, ekstra programmer, gateways, integrationsmuligheder m.v. er OPEN SOURCE CMS rent faktisk førende på markedet med ca. 90% markedsandel og er i tests ofte langt bedre anbefalet på grund af integration i søgemaskiner og overholdelse af internationale standarder m.v.

Samtidigt er de fleste købesystemer på det danske marked baseret på Open Source, og så kan man ligeså godt vælge originalen, for ikke at komme for langt bagefter med sikkerhed, faciliteter og opdateringer m.v.

AJAX RSS XML CMS Systemer er fremtidssikrede MED BL.A. ADOBE PDF

Alle CMS systemer har faciliteter til håndtering af Adobe PDF, Open Office, Microsoft Office, Open Document, XML, OPENXML og RSS således du kan udveksle dokumenter og f.eks. lave replikering af data til f.eks. forhandlere, nyheder, blogs, andre websteder m.v. Fordelen ved dette er at man kun behøver at vedligeholde data et centralt sted. Med Ajax fremtræder virksomhedens data dynamisk og lynhurtigt - hvilket giver et godt indtryk.

Et CMS Content Management System benyttes bl.a. til produktion og vedligehold af:

 • virksomhedens websider SAMT intranet
 • distribuerede grossistsystemer til forhandlerled på forsk. domæner.
 • portaler med dynamisk udskiftning af produkt karruseller
 • servicesystemer for det offentlige med media-on-demand blanket
 • e-learning, skolesystemer & multimedia systemer
 • internetbaserede databasesystemer, e-handelssteder og portaler
 • statslige og kommunale CMS systemer for integration af MS Office, PDF og intranet m.v.

Med CMS indholdsstyring får du også automatiske revisionsplaner, kontrol af links, søgemaskineoprettelser, backlinks, indholdsændringer samt en unik hackerwarning, som sender dig en e-mail hvis din side er blevet ændret uden det er sket igennem dette system. Alt i alt masser af nyttige faciliteter med kontrol, korrektur, arbejdsgrupper, synergi og samarbejde.

SEO Søgemaskineoptimering, Søgemaskine optimering og Internet Markedsføring, RSS, XML, RSS SEO, AdWords, SEO Webdesign, SEO, SEO TOP5 Søgemaskineoptimeringskonsulenter for effektiv Søgemaskineoptimering.SEO-CMS understøtter søgemaskineoprettelser OG søgemaskineoptimering MED Business Building.

SEO-CMS er et koncept der er en opdatering af de førende CMS systemer. Alle systemer er meget brugervenlige og kræver ingen indlæring, hvis du i forvejen kender f.eks. Microsoft Word eller Frontpage, som nogle af systemerne arbejder sammen med.

Derudover har SEO-CMS faciliteter såsom dynamisk udskiftning af indhold efter karruselprincippet så dine brugere for set alle dine produkter og der er faciliteter til projektstyring og måling af dine siders effektivitet i søgemaskiner m.v. SEO-CMS leveres på indtil 71 sprog.

SEO-CMS har yderligere den fordel, at det er OPEN SOURCE og det er gratis for Professionel og Premium kunder, såfremt du benytter Verinet som din ISP. Har du ikke Verinet som ISP/IXP kan du tegne et abonnement for kun 300,- månedligt for at benytte systemet.


CMS systemerne er endvidere kompatibel med Microsoft systemer og kan udbygges med eShop, Intellishop e-handelssystemer. Derudover understøtter Verinet SQL databaser såsom MYSQL Enterprise, Sybase, Interbase, Oracle og Microsoft SQL Server.

Microsoft CMS OG MICROSOFT SHAREPOINT PORTAL SERVER MED CRM løsninger baseret på Windows 2008

Microsoft .NET Enterprise ServersMed Microsoft Enterprise servere har Verinet valgt en dynamisk platform som er kompatibel til de programmer de fleste brugere benytter verden over.

Der er jo ingen tvivl om Microsoft´s førerposition. Derfor er Verinet en af de førende Microsoft Hosting Providere. Microsoft har indbygget egne Content Management systemer og disse understøtter vi hos Verinet. Bl.a. via Sharepoint Portal Server. For selve Enterprise serverne giver brugeren adgang til brugervenlig opdatering og kontrol af sine domæner. Der er også en rig indholdsdokumentering, rapporter og flere brugervenlige faciliteter til opdatering af en enkelt fil. Ligeledes kan der etableres et spejllink imellem virksomhedens intranet og kundens internetdomæner, så nem opdatering kan ske automatisk ved ændringer.

FOR UDVIKLEREN understøtter Verinet PHYTON, AJAX, ASP, PHP, JSP, JDK, J2EE, .NET, Tomcat og Servlet TEKNOLOGIER

J2SDK 1.4 Jva TechnologyMed J2EE kan du hurtigt udvikle robuste applikationer. De fleste kunder ligger i vore J2EE MILJØER hvor vi har clustering og 4 processormaskiner til afvikling af J2EE systemer. Vi har 7 års erfaring med J2EE Application Development Framework eller J2EE for Mobile Application Development. Vi udvikler design, migrerer, implementerer tilpasser og integrerer løsninger til enhver SQL platform

Indenfor JAVA er vi partnere med SUN som har frigivet JAVA som OPEN SOURCE teknologi. Verinet leverer Open Source eller Licens teknologier baseret på: Tomcat, Struts, EJB, JSP, JMS, Servlet, J2EE,
Java EE 5, Jini, AJAX, JXTA, Open ESB, JSF, Glassfish, MySQL, XML, Flash og kan tilbyde direkte produktion af f.eks. ADOBE PDF filer on-the-fly samt 100% integration med OPEN DOCUMENT, OPENXML m.v.

Som JBOSS / HIBERNATE Partner tilbyder vi udvikling i JBOSS Application Server og med HIBERNATE har du nogle af de bedste værktøjer til udvikling. Verinet har her flere udviklingsplatforme og server som sammen med cluster teknologi sikrer missionskritisk drift. Se www.verinet.dk/jboss.htm

Verinet har endvidere leveret en del systemer til staten hvor filformater er dynamisk genereret med f.eks. OPEN DOCUMENT, PDF, WORD, XHTML, JPG m.v. Vi har selv udviklet flere OPEN SOURCE løsninger og deltager aktivt i ca. 70 OPEN SOURCE fællesskaber.

Verdens førende virksomheder også de fleste Fortune 500 selskaber i USA, benytter f.eks. MYSQL og Linux som platform for alt indenfor produktion, og administration. Markedsandelen for Internet markedet er ca. 68% - dette betyder at Linux sammen med SQL løsninger evt. kombineret med vore Microsoft .NET løsninger - er en sikker forretning, en sikker platform og en sikker investering.

Indenfor PHP og MYSQL har Verinet 7 udviklere. De fleste CMS systemer er skrevet i PHP og benytter MYSQL (f.eks. TYPO3) og PHP er en dansk udviklet Open Source verdens standard. PHP har den fordel at det er et af de hurtigste udviklingssystemer for sikker professionel drift. PHP benyttes af millioner af virksomheder og primært af de fleste Internet udbydere.

Indenfor ASP og .NET har vi en MSI (Microsoft Systems Engineer) og 2 MCP (Microsoft Certified Professional) medarbejdere for kvalificeret integration og udvikling af Microsoft teknologier side om side med CMS og OPEN SOURCE.

FÅ DANMARKS mest udbredte SERVER HOSTING CENTER og CMS OUTSOURCING UDBYDER MED højeste SIKKERHED OG LANDSDÆKKENDE SUPPORT, SERVICE OG UNDERVISNING

Verinet har siden 1992 udbudt outsourcing og serverhosting igennem vore partnere og har derfor haft daglig omgang med installation, support og opdatering m.v.
 
Derfor er du i gode hænder, når du vælger en CMS løsning fra Verinet.

Ring 32177777 att. lokal 298 for nærmeste forhandler.
 

 
 

 

 


 

OPEN SOURCE CMS OG TEKNOLOGI partnere:

DRUPAL CMS HOSTING CMSMS CMS HOSTING DOT CMS CMS HOSTING ZOPE CMS HOSTING

dot CMS by Dotmarketing

ALFRESCO CMS HOSTING JOOMLA CMS HOSTING WORDPRESS CMS HOSTING PLONE CMS HOSTING
ALFRESCO OPENSOURCE CMS HOSTING PROVIDER Joomla HOSTING PROVIDER
E107 CMS HOSTING MODX CMS HOSTING DOT NET NUKE CMS HOSTING IMPRESSCMS HOSTING

i_logo.png

OPENCMS CMS HOSTING OPEN ACS CMS HOSTING ZIKULA POSTNUKE CMS HOSTING PHP FUSION CMS HOSTING

Home

logo 

OSCOMMERCE CMS HOSTING JAHIA CMS HOSTING GUTENBERG CMS HOSTING SILVERSTRIPE CMS HOSTING

JAHIA AGILE DEVELOPMENT

 

XOOPS CMS HOSTING SUN CMS HOSTING MOJOPORTAL CMS HOSTING TYPO3 CMS HOSTING

 

National Instruments

TYPO3 CMS OPENSOURCE

TYPOLIGHT CMS HOSTING EMC CMS HOSTING ONCE CMS HOSTING EZPUBLISH CMS HOSTING

CAS/ONCE logo

eZ publish

JPUBLISH CMS HOSTING PHBB HOSTING JBOSS CMS HOSTING BEA SERVER HOSTING

JPublish Title

phpbb

BEA logo

JETBRAINS CMS HOSTING IBM HOSTING HIBERNATE SQL HOSTING SILVERSTRIPE SQL HOSTING

JetBrains logo

IBM logo

Hibernate JBOSS

REDHAT CMS HOSTING MAGNOLIA SUSE HOSTING DOT PROJECT CMS HOSTING ADOBE CMS HOSTING

Linux Redhat

DOT PROJECT MANAGEMENT OPEN SOURCE SOFTWARE

Adobe Learning Provider

OBJECTWEB CMS HOSTING TMAX SOFT HOSTING TONGTECH CMS HOSTING TRIFORK CMS HOSTING

ObjectWeb logo

Tmax logo

XARAYA CMS

MICROSOFT CMS HOSTING APACHE CMS HOSTING OFFICE CMS HOSTING MICROSOFT CMS HOSTING

Apache Geronimo logo

Statens brug af Open Source

SYMFONY PHP FRAMEWORK   PLONE CMS HOSTING PYTHON HOSTING/PROGRAMMERING
 ActiveState LOGO Partner homepage
WIKI-MEDIA HOSTING DOKU-WIKI HOSTING MEDIA WIKI HOSTING PYTHON PROGRAMMERING
WIKI MEDIA HOSTING DEVELOPMENT MediaWiki
RUBY ON RAILS HOSTING RUBY UDVIKLING HOSTING PROGRAMMERING
 

Se www.agiludvikling.dk som er udbyder af agile metoder bl.a. SCRUM, XP, Lean, Prince2 og der programmes i bl.a. PHP, .NET, JAVA, C, C++, Python m.v.

 

Verinet har igennem tiderne solgt, testet/installeret eller udviklet i følgende systemer: ACollab, ATutor, Angeline, BLOG:CMS, BitWeaver, Blogware, Blogs, Blur6ex, CMS Lite, CMS Made Simple, CREloaded, CivicSpace, Clever Copy, Constructioner, Contenido, Coppermine, CuteNews, DAlbum, DEV, Dokeos, DokuWiki, DotNetNuke, Dotclear, Dragonfly CMS, Drupal, EcwCMS, ErfurtWiki, Etomite, Exponent, EyeOS, FUDForum, FireBlog, Forum CMS, Forumware, Frontpage, Gallery, Gallery 2, Geeklog, Groupware, GuppY, Hummingbird, Image Galleries, Image Gallery, Interact, Jaws, JetBox, Jupiter, KnowledgeTree, LifeType, Limbo, LinPHA, Loudblog, MDPro, MG2, MODx, Magnolia, Mamba, Mambo, MediaWiki, Moodle, MyBB, NetOffice, Netious, Nucleus, OneCMS, Open CMS, Open Office, Ovidentia, Owl, PHP-Fusion, PHP-Nuke, PHPX, PHProjekt, PLUME CMS, PMtool, Papoo, Phorum, Pivot, Pixelpost, Plogger, PluggedOut, PmWiki, Portal Designer, Portal CMS, Portalware. Postnuke, Props, PunBB, QwikiWiki, RedDot, Reload, SAPID, SMF, SPGM, SPIP, SeoPortal, Serendipity, Microsoft Sharepoint, Simple CMS, Simplog, Singapore, Snipe Gallery, SugarCRM, TML, Textpattern, Thoughtmill, Tiki, TruBlog, UNB, Umbraco, UniWakka, UseBB, Vanilla, W-Agora, WEBalbum, WackoWiki, Webcalendar, Weblog, Website Baker, Wheatblog, Wikepage, Wiki, Wikipedia, WikkaWiki, WikkiTikkiTavi, WordPress, XMB, XOOPS, Xaraya, Zen Cart, Zope, b2evolution, bBlog, blogcms, boastMachine, dotProject, e-Commerce CMS, e-Learning, e107, eGroupWare, eLearning CMS, eshop, epayment, ez publish, miniBB, osCommerce, osc2nuke, phpBB, phpComasy, phpGroupWare, phpShop, phpSlash, phpWebSite, phpWiki, phpmychat, sBlog, toendaCMS, Typo3 og yappa

 
 


(C) 1992-2008 Copyright by Verinet Hosting Center